OV Bruine Kilhaven

Op 21 juni ontving voorzitter Wim Klootwijk een cheque ter waarde van € 4.691,33 van Interpolis uit handen van Linda de Jongh...

Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. Door de resultaatsparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt direct ten goede aan de deelnemende ondernemingen.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen

Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger. Dat zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen én dat Interpolis minder hoeft uit te keren aan schades op ons terrein. Als blijk van waardering ontvingen wij van Interpolis deze cheque. Daarnaast biedt Interpolis alle ondernemers op ons terrein een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis Bedrijven Compact Polis®.

Neem contact op de accountmanager van Rabobank Altena via telefoonnummer 183- 50 76 00

We roepen alle ondernemers op ons bedrijventerrein op om in gesprek te gaan met Rabobank Altena om te bekijken wat Interpolis voor het bedrijf kan betekenen. Hoe meer ondernemingen op ons bedrijventerrein bij Interpolis zijn verzekerd hoe hoger de cheque volgend jaar kan uitvallen!