Een AED bij uw bedrijf

Er zijn inmiddels 10 bedrijven die hebben doorgegeven een Automatische Externe Defibrillator te hebben hangen. Deze bedrijven staan onder aan dit artikel genoemd. Via verschillende apps kunnen AED's opgespoord worden:

- EHBO - Rode Kruis
- aed4eu

Het is bij een reanimatie cruciaal zo snel mogelijk een AED ter plaatse te krijgen. Dit redt levens. Het is een hulpmiddel bij een reanimatie en kan het hart weer op gang krijgen. Met alleen reanimatie houdt je de bloedsomloop gaande en de bloeddruk op gang, maar het hart heeft vaak even een schok nodig om weer zelf te gaan pompen. Dit doet de AED. 

Gelukkig hebben we hier op ons industrieterrein op 7 bekende plaatsen AED's hangen. Het is heel belangrijk deze AED's regelmatig te laten controleren en de accu te checken. Vocht en temperatuurverschillen zorgen er namelijk voor dat de accu zeer snel verslechterd. Het zou verschrikkelijk zijn als u er een heeft hangen en bij gebruik laat de accu het afweten...

Helaas is het ook zo dat wanneer de bedrijven dicht zijn en de hekken gesloten, we er niet bij kunnen. Heeft u hier wellicht ideeën voor? Graag doorgeven aan info@ovbruinekilhaven.nl of info@bizbruinekilhaven.nl

Hier zijn AED's te vinden:

  1. Intallatiebedrijf Werkendam BV (IBW), LET OP: in kantoor aan de Vierlinghstraat 27
  2. Van Spelden Reparatie BV, in pand aan de Ferrandstraat 14
  3. JC Straaltechniek, entree kantoor,Velsenstraat 6 
  4. ADJ, Vierlinghstraat 47-49, in kantine
  5. Drukkerij Damen, in pand aan de Leemansstraat 7
  6. KAP-Advies, Ferrandstraat 77
  7. RiBrandy Brandbeveiliging, Vierlinghstraat 12E
  8. St.Middelkoop & Zn. BV, Leeghwaterstraat 14
  9. Hakhout Wood BV, Leemansstraat 2, in kantine
  10. Abalco Service B.V. Leemansstraat 13, in portiek bij kantoor

Wilt u meer weten over een AED? Check dan de site van de Hartstichting.

AED kopen?

Let erop dat wanneer u een AED wilt aanschaffen en buiten wilt ophangen in een kast, dat deze kast vochtdicht en verwarmd, cq gekoeld kan worden. Dit, in verband met het behoud van de accu!